Bryllupsfotografering

Bryllup er en spesiell og minnerik hendelse i livet der kærligheten står i fokus. Kunsten er å fange de spesielle øyeblikkene, gleden, kjærligheten og atmosfæren. Jeg kan tilby forskjellige pakkeløsninger, slik at du kan lett velge hva som passer best for deg. Jeg fotograferer også med telelinse som betyr at jeg kan fotografere gode bilder på avstand slik at unødvendig forstyrrelser under bryllupet ikke oppstår.

Alle pakkene inkluderer et møte på forhånd hvor vi blir litt kjent og jeg/vi får vite deres ønsker for fotograferingen på bryllupsdagen

Forlovelses fotografering

Fotografering av det kommende brudepar. Fotografering inkl. en forstørrelse i str. 30x40.
Dette bildet er flott å bruke som bryllups protokoll i selskapet hvor alle gjestene på bryllupsfesten signerer og gir sine lykke-ønskninger. Dette blir et flott minne!
Kr 2.500,-

Enkel bryllupspakke

Fotografering etter vielsen på location eller i studio. Inkluderer 10 bilder i lite album.
Kr 7.500,-
(1000 kr i tillegg dersom dere ønsker 20 av bildene i høyoppløselig print kvalitet)

Standard bryllupspakke

Bryllupsfotografering på location eller i studio. Pakken inkluderer 20 bilder i str 20x20 (Kr 1900,- i tillegg dersom man ønsker montasje bilder i albumet) i skinn album og 30 takkekort.
Kr. 9.900,-
(1000 kr i tillegg dersom dere ønsker 20 av bildene i høyoppløselig print kvalitet)


Eksklusiv bryllupspakke med det "lille ekstra"

Vi følger dere på deres store dag - fra morgen til kveld. Pakken inkluderer fotografering av forberedelsene til både brud og ungdom. Vi fotograferer idet gjestene ankommer kirken, i kirken og fotograferer dere på det stedet dere måtte ønske etter vielsen. Deretter følger vi dere på bryllupsfesten. Middagen, talere, gavebord, deling av bryllupskaken og til slutt brudevalsen. Med andre ord; vi gir dere unike bilder som vil gjenspeile spontanitet og glede fra deres store dag!
Prisen inkluderer også 20 bilder i lekkert album, 30 takkekort og bilder i høyoppløselig print kvalitet fra vielsen og bryllupsfesten.
Kr. 25.000,-
(10.000 kr i tillegg dersom dere også ønsker bildene fra portrett fotograferingen i høyoppløselig print kvalitet)

Fotografering under vielsen:"

Dere får da digitale bilder fra vielsen i printbar oppløsning.
Kr. 2900,-

Bryllupsprotokoll - det lille ekstra"

Dette er en tilleggstjeneste for dere som ønsker å sette en ekstra personlig vri på bryllupet. Ca to uker før bryllupet fotograferer jeg dere i studio eller ute. Dere velger ut ett bilde som dere ønsker å bruke til "Bryllups protokoll". Dette bildet blir printet i str 30x40 og alle gjestene deres kan signere og skrive en hyggelig hilsen til dere på bildet. Dette blir et flott minne!!
Kr. 2.900,-

Secret Box:

Den perfekte morgengaven....
Kr. 2.900,-

Bilder fra galleriet