Gravid og nyfødt fotografering

Nyfødt fotografering info, tips og råd

Gratulerer med ny baby!
Nyfødt fotografering er en av de fotograferingene jeg liker aller best. Føler meg svert heldig som får lov til å fotografere ditt barn og jobbe med disse små mirakler. Nedenfor har jeg skrevet om hva du kan forvente og tips til dere før og under fotograferingen. Vi ønsker alle et perfekt resultat. Å møte forberedt til fotografen, øker sjansene for gode resultater og trygghet hos dere. Anbefaler at du leser dette.

Den nyfødte og foreldre

  • Det er viktig at du mater babyen rett før du kommer til økten. Du kan også mate babyen før vi starter fotograferingen. I studio har jeg en god stol som du kan sitte i og ammepute.
  • Kle babyen i minimal knapp / glidelås klær slik at ingenting må trekkes over hodet.
  • Det beste er å ha en trøtt baby under fotograferingen. Når babyen sover er det lettere å posere barnet samt konsentrere seg om de små viktige detaljene.
  • Å være en modell er mye arbeid og baby kan trenge ekstra pause for mating. Hvis babyen får morsmelk erstatning, må du huske å ta med ekstra. Hvis du ammer babyen din, vær forberedt på å ta ammepauser.
  • Babyen vil være naken det meste av tiden. Ta med ekstra bleier som jeg kan bruke mellom positurer. Ikke vær flau eller få dårlig samvittighet hvis barnet tisser eller bæsjer på teppene i studio osv , dette skjer 99% av tiden. Alt som er i kontakt med din baby er nyvasket.
  • Jeg vil holde studioet godt og varmt for babyen, å kle seg i lag kan være en god ide.
  • Nyfødt fotografering kan som oftest ta lang tid. Jeg setter en tidsramme på 1- 3 timer. Det kan være lurt å ta med en matbit eller noe å drikke på. Det kan også være lurt å ta med noe å gjøre, ta med for eksempel en bok eller en laptop.
  • Til syvende og sist, vil babyen din avgjør hvordan fotograferingen går. Hvis barnet ditt er urolig, ikke stress, han eller hun kan merke dette. Jeg kan garantere deg at barnet ditt er i gode hender. Du kan gjerne følge med og sitte i nærheten av barnet når jeg fotograferer.
  • Husk å ha velstelte negler. Det trenger ikke å være noe fancy, bare ren og trimmet. Dine hender vil mest sannsynlig være med på bildene når dere holder babyen.

Familie

Søsken er hjertelig velkommen til nyfødtfotografering. Opplys om dette ved bestilling. Det anbefales at søsken ankommer studio ca 1 time etter avtalt tid for å slippe lang ventetid. Hvis du velger å ha bilder tatt med familie og / eller søsken husk å holde antrekket veldig enkelt. Ofte en vanlig skjorte i en nøytral farge som hvit, svart, brun eller grå ser best ut. Ikke bruk skjorter som har bilder, skriftlig eller logoer. Samme gjelder for søsken.

Sikkerhet

Sikkerhet er min aller første prioritert når jeg fotograferer de nyfødte. Jeg vil ta vare på barnet som jeg gjorde mine egne babyer. Sikkerhet og komfort for barnet ditt vil alltid være min topp prioritet under fotograferingen. Jeg vil ikke tvinge barnet inn i en positur eller utsette barnet ditt på noen måte som er usikret. I studio blir barnet fotografert på en BeanBag, som er spesialdesignet for nyfødt fotografering. Jeg bruker veldig ofte digitale bakgrunner. (skriv litt mer) Se bilder og les mer om digitale bakgrunner.

Til slutt vil jeg si

Ved å følge disse tipsene er sjansene store til å få en vellykket nyfødt fotografering. Men når dette er sagt, ikke mist motet hvis du ikke klarer å følge alle tipsene. Jeg garanterer at du får fantastiske bilder av ditt barn. Noen babyer vil ikke sove. Våken bilder er også kjempefine. Jeg har uendelige mengder med tålmodighet, og jeg vil få bedårende bilder av babyen din som du vil verne for alltid.

Hvis du har spørsmål om din kommende fotografering ikke nøl med å kontakte meg. Jeg ser frem til å samarbeide med deg og din nye lille skatt.

Bilder fra galleriet