• slider
  • slider
  • slider

Babyfoto (1-7 mnd)

Frys tiden i et brøkdelssekund og få noen nydelige bilder av ditt barn.

Pris på fotograferingen

Kr. 990,- inkl. printe bilde 14x18 cm + visningstime.
Priser på etterbestillinger finner du her

Fotografering hjemme eller i studio

Jeg kan nå tilby hjemmefotografering i trygge omgivelser for barnet. Muligheten er å rigge opp et lite studio hjemme hos deg. Er det gode lysforhold er det også veldig fint å bruke naturlig lys. Sammen finner vi den beste løsningen for barnet og deg. Minner om at det tilkommer et beløp på kr. 400,- ved fotografering utenfor studio.

Viktig å tenke på før fotograferingen

Pass på å velge et tidspunkt på dagen da barnet er mest opplagt!

Tiden flyr

Er det noe jeg selv har erfart og de fleste jeg kjenner med barn, er at tiden flyr og babytiden går fort. Vips så var lillegull stor og så angrer man på at man ikke tok flere bilder. Selv jeg som er fotograf føler at jeg ikke fikk tatt nok bilder fra den første tiden av mitt nyfødte barn. Barnet forandrer seg uke for uke, om ikke dag for dag. Er det noe jeg virkelig vil anbefale er å bestille baby eller nyfødtfotografering.

Spørsmål og svar

Det finnes mange spørsmål rundt fotograferingen. Hvor lenge varer fotograferingen? Hvilke klær skal man bruke? Når mottar jeg mine bilder osv. På denne hjemmesiden har jeg samlet de mest stilte spørsmål fra kunder. Trykk her for å finne spørsmål og svar

Få halv pris på et kunstnerisk barnebilde

Ved bestilling av baby eller newborn fotografering, får du halv pris på et babydråpebilde. Les mer her

  • slider

Se flere bilder og besøk Galleriet

Del denne siden på