• slider
  • slider
  • slider

Newborn (1-14 dager)

Frys tiden i et brøkdelssekund og få et fantastisk kunstverk på veggen for livet

Newborn /nyfødtfotografering

En nyfødtfotografering foreviger de aller første bildene av den nyfødte. Jeg anbefaler virkelig dette. Tiden går så alt for fort den første tiden, og vips så har den lille blitt stor. En nyfødtfotografering bør skje innen 10 dager etter fødsel for best resultat. Da sover babyen fremdeles veldig godt og det er et godt grunnlag for fotografering.

Bestille time

Bestill time allerede før babyen kommer. Du er da garantert tid til fotografering når babyen kommer. Kontakt meg via kontaktskjema på denne hjemmesiden der du oppgir kontaktinformasjon og termindato.
Jeg setter alltid av 3 timer til fotograferingen. Det er indivduelt hvor lang tid dette kan ta.
Søsken er hjertelig velkommen til nyfødtfotografering. Opplys om dette ved bestilling. Det anbefales at søsken ankommer studio ca 1 time etter avtalt tid for å slippe lang ventetid.

Priser

Kr 1599,-

Etter fotograferingen velger jeg ut de beste bildene og klargjør disse for visning. Du kan få tilsendt bildene i pdf-format på mail eller vi kan booke en visningstime her i studio. Se prislistte på etterbestillinger her

Fotografering hjemme eller i studio

Jeg kan nå tilby hjemmefotografering i trygge omgivelser for barnet. Muligheten er å rigger opp et lite studio hjemme hos deg. Er det gode lysforhold er det også veldig fint å bruke naturlig lys. Er det sommer og nydelig vær kan man også få noen fantastiske bilder ute. Sammen finner vi den beste løsningen for barnet og deg. Minner om at det tilkommer et beløp på kr. 400,- ved fotografering utenfor studio.

I studio har vi diverse tilbehør til fotografering som fritt kan benyttes. Her kan du se hvilke tilbehør vi har i studio. Ønsker du å ha med noe personlig i bilde så bare ta med når du kommer.

Det finnes mange spørsmål rundt fotograferingen. Hvor lenge varer fotograferingen? Hvilke klær skal man bruke? Når mottar jeg mine bilder osv. På denne hjemmesiden har jeg samlet de mest stilte spørsmål fra kunder. Trykk her for å finne spørsmål og svar

Gavekort

Gavekort er populært å gi fra en blivende bestemor eller fra veninner på en babyshower. Les mer om gavekort her

Se flere bilder og besøk Galleriet

Del denne siden på